MP3 Music Download

MP3 Music Download 1.13

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

Luister naar gestreamde muziek en download mp3's, wallpaper en ringtones

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is Simple MP3 Downloader een goed alternatief.
Lees de volledige beschrijving

Gemiddeld
6

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is Simple MP3 Downloader een goed alternatief.

Meer dan alleen mp3's downloaden

Gebruik het zoekformulier om muzieknummers te vinden. Achter elk zoekresultaat staat de naam van de zanger, titel en lengte van het nummer en de bitrate.

Klik vervolgens op het muzieknummer van je keuze om:

Let op: deze link verwijst naar een webpagina waar je een duur abonnement via SMS moet afsluiten. We raden je af om hier gebruik van te maken als je hoge kosten wilt vermijden.

Daarnaast biedt de MP3 Music Download app de mogelijkheid om in de music gallery te browsen en om gedownloade muzieknummers via een kleine audio-player te beluisteren. Bovendien krijg je toegang tot de Amerikaanse, Engelse en Aziatische hitparades met de hits op dat moment.

De app heeft ook een ringtone-optie om te zoeken naar ringtones en deze te downloaden op je mobiel (deze functie is gratis en heeft niets te maken met de eerder genoemde Get Ringtone-site waar je een duur abonnement voor moet afsluiten.)

Vreemd genoeg biedt de MP3 Music Download ook een selectie wallpaper aan waar je doorheen kan browsen en downloaden als achtergrond op je smartphone.

Gebruiksvriendelijkheid niet optimaal

Het hoofdscherm van de MP3 Music Download geeft directe toegang tot alle functies van de app:

Maar de gebruiksvriendelijkheid van de functies is voor verbetering vatbaar.

Snelle downloads. Mager ontwerp

Tijdens het testen konden we de mp3's probleemloos downloaden. De kwaliteit van je internetverbinding heeft waarschijnlijk wel invloed op de downloadsnelheid.

De ingebouwde player voor het afspelen van mp3's is basaal en simpel.

Het ontwerp van de applicatie is kan ook verbeterd worden : het is een beetje amateuristisch, kleurloos en een enigszins gedateerd.

Gratis wallpaper en muziek, en een duur vermijdbaar abonnement

Met de MP3 Music Downloader kan je muziek streamen of downloaden naar je Android. Het is ook mogelijk om ringtones en wallpapers te downloaden. MP3 Music Downloader werkt goed, ook al valt er nog wat te sleutelen aan het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid.

De hoeveelheid advertenties die je krijgt als je de app hebt gedownload is enorm. Wat echt irritant is , is dat de Get Ringtone knop linkt naar een heel dure betaalsite. Een kwestie van nadenken voordat je doorklikt dus!

Meeste download Audio voor Android

Meer